Diëtistenpraktijk Rothengatter
Een afspraak via een verwijzing of Ketenzorg

Verwijsbrief

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is het belangrijk dat u een verwijsbrief heeft van uw behandeld arts (huisarts, specialist, bedrijfsarts of tandarts). Tevens zorgt de verwijsbrief voor een goede overdracht van de arts naar mijn praktijk. Meestal krijgt u de verwijsbrief van de verwijzer, maar u kunt de verwijsbrief ook downloaden en mee nemen naar uw verwijzer. Wilt u a.u.b. de ingevulde verwijsbrief meenemen naar het eerste consult?

 

                                        Downloaden:               <Verwijsbrief voor de dietist >
Ketenzorg

Ketenzorg (of DBC- diagnose behandel combinatie) is een nauwe samenwerking tussen huisarts, praktijkondersteuner en o.a. diëtist. Patiënten met diabetes, hart en vaatziekte en/of COPD (chronische longaandoening), die in de ketenzorg zijn opgenomen, krijgen géén verwijsbrief mee van de huisarts. Deze verwijsbrief wordt digitaal naar mij verzonden via een beveiligde lijn, om uw privacy te waarborgen.

 

Contact

U kunt via  e-mail of telefonisch contact met mij opnemen. E-mail en voicemail berichten worden binnen 3 werkdagen beantwoord. Ik ben telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 06 18503281.

Email: dprdietist@outlook.com

secure email (alleen voor hulpverleners): dprdietist@zorgmail.nl